Uw maatwerk stand in 6 stappen!


1.

BRIEFING

Tijdens de briefing, op een door u gekozen locatie, bespreken we uitgebreid wat uw wensen zijn. Wat wilt u bereiken en wat wilt u uitstralen, alles komt aan bod.

2.

ONTWERP

Op basis van uw briefing gaan wij aan de slag met een ontwerp. Onze ontwerpers gebruiken hun creativiteit en expertise om een ontwerp te maken dat volledig voldoet aan uw eisen en wensen.

3.

OFFERTE

Als u akkoord gaat met het ontwerp dan ontvangt u van ons de op maat gemaakte offerte. Hierin worden alle aspecten duidelijk omschreven zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

4.

BEGELEIDING

Een vast contactpersoon neemt u al het werkt uit handen. Als full-service standbouwer zorgen wij voor alle bijkomende zaken, zowel voor, tijdens als na de beurs.

5.

BOUW

Onze stands worden gebouwd door ervaren standbouwers en we maken alleen gebruik van hoogwaardige materialen. Zonodig schakelen wij partijen met meer expertise in om ons te helpen.

6.

OPLEVERING

Wij leveren uw stand turn-key op. Dit betekent dat het koffiezetapparaat werkt en de verlichting is aangesloten. Onze mensen gaan pas weg als u 100% tevreden bent.

Goedkoop een beursstand huren?

Beursstand huren?

Bent u op zoek naar professionele beursstand voor een scherpe prijs? En wilt u niet voor elke beursdeelname opnieuw een dure investering doen? Met onze aluminium standbouw systemen bouwen we uw beursstand in ieder gewenst formaat en in elke gewenste vorm. U koopt eenmalig de full color graphics en deze blijven uw eigendom. Zo huurt u bij toekomstige presentaties en beurzen alleen het systeem en bespaart u kosten. Wij kunnen tevens voor de opslag van uw graphics zorgen!

  • Full service
  • Opslag materialen
  • Huur elk gewenst formaat
  • Tot 50% sneller geplaatst
  • Geen grote investering nodig

Beursstand 3x3

vanaf €995,-


Kleine stand met 3 wanden met logo's, kleine pantry, balie en tafel met krukken.

Beursstand 5x4

vanaf €1995,-


Stand met 3 wanden, pantry met deur, bar met krukken en zithoek.

Beursstand 6x3

vanaf €2349,-


Stand met achterwand inclusief logo en verlichting en balie met logo.
parallax background

Meer informatie of een offerte aanvragen?


Neem contact met ons op